WORKS
STUDIO
CONTACT US
HOME

HILLS HOUSE


 


HILLS HOUSE - LA DEHESA - SANTIAGO

This house is located on a site adjacent a golf course. The first level was left for common spaces, services and a multimedia room. The bedrooms and family room are situated on the second floor, with views to the gardens that were designed as ample spaces with skylights for natural light.

The barbecue, a favourite place of the family, is connected with the terrace, garden, swimming pool, dining room, living room and kitchen. Its roof was designed, allowing light to filter through wood beams. Laths of wood, layered as blinds, regulate the amount of light in summer with a glass roof protecting from the cold and rain.

Also, the unevenness of the garden was taken advantage of to create a waterfall coming down from the pool, that refreshes the ambience and illuminates itself at night, transforming into a sculptural figure, that can be appreciated from inside.


 

 

ARCHISTUDIO DESIGN
Architecture Studio - Projects - Residences - Commercial Buildings - Offices - Remodelations - Make Over - Extensions - Interior Design -Furniture's - Bathrooms - Kitchens - Construction - Construction Supervision
Coordination of specialties : Structural calculation - Sanitary projects - Poltable water - Sewerage - Gas - Electricity - Landscaping - Air conditioning - Topography - Official procedures & permits - Cost control

45/33 KIMBERLEY STREET - VAUCLUSE, SYDNEY, AUSTRALIA - NSW 2030 - PHONE : 0425797573 - MAIL@ARCHISTUDIO.COM.AU